بامیه و قند خون
بامیه,بامیه سبز,بامیه شف طیبه,بامیه به انگلیسی,بامیه و قند خون,بامیه عربی,بامیه عسلی,بامیه در بارداری,بامیه خورشت,بامیه سبز و ترش,بامیه سبز,بامیه سبزیجات,بامیه سبزی,تعبیر خواب بامیه سبز,سبزی بامیه,سبزیجات بامیه,سبزی بامیه طرز تهیه,خواص بامیه سبز,خورشت بامیه شف طیبه,خورش بامیه شف طیبه,بامیه سوخاری شف طیبه,بامیه و قند خون,بامیه و کاهش قند خون,بامیه قند خون,بامیه برای قند خون,بامیه کاهش قند خون,بامیه و افزایش قند خون,بامیه عربی دراز,بامیه عربی,خورش بامیه عربی,عکس بامیه عربی,زولبیا بامیه عربی,بامیه در بارداری,خوردن بامیه در بارداری,خورشت بامیه در بارداری,بامیه در دوران بارداری,بامیه بارداری,خوردن خورشت بامیه در بارداری,خواص خورشت بامیه در بارداری,بامیه خورشتی,خورشت بامیه با مرغ,خورشت بامیه با گوشت,خورشت بامیه خوشمزه,خورشت بامیه با گوشت,خورش بامیه بادمجان,خورشت بامیه بدون گوشت,خورشت بامیه با تمر هندی,خورشت بامیه مطبخ خاله خانم
بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد.بهتر است بدانید درکتب طب سنتی فارسی ، بامیه مینوسیند به فرانسوی Gimbo و Gombaud و Ketmie comestible و به انگلیسی Okra و Gumbo گفته میشود. گیاهی است از خانواده پنیرک Malvaceae نام علمی ان Avelmoschus esculentrs Moench و مترادف آن Hibiscus esculentus L می باشد.
تمام مواردی که باید در مورد فواید بینظیر بامیه بدانید
بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین های C ,A و گروه B و عناصری از قبیل منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج خواص فراوانی بر سلامت انسان دارد.
فواید مواد موجود در بامیه
تاثیر بینظیر بامیه بر پیشگیری و درمان بیماری ها
مهم ترین فواید مصرف بامیه
خواص بامیه
بامیه گیاهی است از نزدیکان پنبه و کنف . ظاهرا وطن اصلی انافریق و یا مناطق گرم اسیا است.، ولی به هر حال به سایر مناطق دنیا رفته و در حال حاضر در کشورها و مناطق معتدله و سرد کاشته می شود چون تحمل سرمای زمستان را ندارد به صورت گیاه یکساله در می آید. بهتر است بدانید بامیه گیاهی است بلند برگهای آن دارای بریدگی و چاک دارکه برگ را به چند قسمت تقسیم می کندو هر قسمت از برگ نوک تیز است ، شبیه برگ پنبه ، گلهای آن درشت شبیه گلهای خانواده پنیرک به رنگ زرد یا سفید ، کپسول میوه دراز نوک تیز سبز رنگ ولعاب دار. دانه های ان بی بو اغلب میوه های نارس و سبز بامیه چیده شده و مصرف می شود هم از نظر غذایی و هم برای مصارف دارویی . تکثیر بامیه از طریق کاشت بذر آن صورت میگیرد که درنواحی معتدل ایران بین اواخر فروردین تا خرداد کاشته می گردد.
قابل ذکر است که اغلب بذر را یک شبانه روز خیس می کنند و به این ترتیب سبز شدن آن سریع میشود فاصله بین خطوط کاشت را در حدد یک متر می گیرند و پس از این که گیاه سبز شد تنک کرده و فاصله بین بوته ها بامیه روی خط را حدود 40-30 سانتی متر میگذارند. بذر باید در عمق 1 – 2 سانتی متر بسته به نوع خاک زیر خاک کاشته شود.
بهتر است بدانید از نظر ترکیبات شیمیای غلاف یا میوه بامیه خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت – غنی از لعاب و pectin است و از نظر اهن و کلسیم نیز قابل توجه است. در غلاف میوه تازه سبز بامیه درحدود 520 واحد بین المللی ویتامین A است. و به علاوه دارای تیامین ، رایبوفلاوین ، نیاسین و سرانجام ویتامین C یا اسکوربیک اسید می باشد.قابل ذکر است که در هندوستان بررسی های شیمیایی در مورد مصرف لعاب میوه نارس بامیه به عنوان جانشین پلاسما انجام گرفته است و این بررسی ها درمورد حیوانات شده و از لعاب میوه بامیه که به طریق ازمایشگاهی تهیه میشود برای افزایش حجم خون حیوان استفاده شده و نتایاج رضایت بخشی داده است.برای سرعت بخشیدن در این جانشینی مقداری کم از خون حیوان به محلول تهیه شده اضافه شده و نتیجه سریعتر و بهتر گرفته می شود در این محلول که از لعاب میوه نارس بامیه برای جانشینی پلاسما تهیه میشود مواد دی – گالاگتوز ، ا- رامنوز و دی – گالاکتو – رونیک اسید وجود دارد. تمام گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه عطر میخک از ان متصاعد می شود و برگ و ساقه های بامیه دارای Iodine است . درگلهای ان دو نوع فلاونول پیگمان به نام گوسی پتین و کوورستین وجود دارد.
در هر یک صد گرم بامیه خام نارس مواد زیر وجود دارد:
تب 9/88 گرم ، پوتئین 4/2 گرم ، مواد قندی و سایر هیدراتهای کربن 6/7 گرم ، خاکستر 8/0 گرم ، کلسیم 92 میلی گرم ، فسفر 51 میلی گرم ، اهن 6/0 میلی گرم ،سدیم 3 میلی گرم ، پتاسیم 249 میلی گرم ، تیامین 17/0 میلی گرم ، رایبوفلاوین 21/0 میلی گرم ، ویتامین C 31 میلی گرم ، ویتامین A 520
واحد بین المللی
خواص و کاربرد بامیه را بشناسید
بهتر است بدانید بامیه نارس پخته به عنوان سبزی لذیذ و مقوی است. جواشنده میوه نارس بامیه مقوی و نرم کننده و لطیف کننده پوست و مدر است. در ناراحتی های نزله ای که منجر به التهاب یک غشای مخاطی همران ترشح است.همچنین در موارد سوزش مجرای ادرار در موقع ادرار کردن و احساس درد در موقع ادرار و بالاخره درموارد سوزاک مفید واقع می شود.لعاب حاصل از میوه و تخم ان نیز نرم کننده است و برای سوزاک مفید است . از برگهای آن به عنوان ضماد نرم کننده استفاده می شود. تخم بامیه معرق است و محرک قلبی و ضد اسپاسم می باشد.
قابل ذکر است که در چین از گل و تخم و ریشه و میوه ان به عنوان دارو استفاده می شود و نرم کننده و مدر است و برای تسهیل زایمان های مشکل تجویز میشود. در مصرف خارجی ضماد ان روی انواع زخمها گذارده میشود و التیام دهنده است. از جوشانده میوه آن برای معالجه سوزاک و سوزش مجرای ادرار استفاده میشود و از جوشانده ریشه آن برای معالجه سیفیلیس استفاده میشود . در هندو چین از ریشه بامیه مانند جانشین خطمی استفاده می شود . میوه سبز تازه بامیه خواص غنی از ویتامین B است. شربتی از جوشاندن آن در فیلیپین تهیه میشود و برای زخم گلو و گرفتگی صدا بسیار مفید است و موثر می باشد.بهتر است بدانید بامیه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی سرد و تر و تری آن از سایر بقول بیشتر است، از نظر خواص بامیه برای مزاجهای گرم خوب است. میوه نارس آن را با گوشت پخته میخورند و در هندوستان عقیده دارند که مقوی باه است. در صورتی که اشخاص سرد مزاج بخواهند بامیه بخورند برای این که سردی آن ضرر نرساند و عوارضی ایجاد نکند باید با ادویه میل نمایید. بامیه معمولا در چنوب کشور تولید می شود.
بامیه فاقد پورین است و برای درمان نقرس مناسب است
درمان گرفتگی صدا ؛ سکوت(بهترین راه درمان)، صحبت با صدای آرام، مرطوب نگه داشتن گلو، دوش آب گرم، قرار دادن دستگاه بخور در اتاق خواب، اجتناب از خوردن غذا به مدت سه تا چهار ساعت قبل از خواب، نوشیدن آب کافی، خوردن سوپ مرغ به هنگام سرماخوردگی، اجتناب از مصرف آسپرین، استفاده ززا داروهای ضد سرفه و خلط آور(با تجویز پزشک)، اجتناب از قرقره کردن دهانشویه، شستشوی دهان و بینی با محلول آب و نمک رقیق یا سرم شستشو، مصرف اسفناج پخته، جوشانده دانه به، جوشانده تره به همراه شکر، سیب، آب نخود تا حدی شور، ریشه و گل و برگ ختمی، صمغ عربی به اندازه یک مثقال، جوشانده برگ کرفس، بامیه، اجتناب از خوردن کافئین(مثل قهوه، شکلات و…)، جلوگیری از مصرف غذاهای تند و ترش و پر ادویه و مصرف برخی داروها(مثل شربت دکسترومتورفان و پروسپان با تجویز پزشک و در موارد سرفه خشک).
بامیه
- ۹۵/۰۷/۱۰