آشنایی با خواص به لیمو در طب سنتی و نوین
آشنایی با خواص به لیمو در طب سنتی و نوین
خواص به لیمو در طب سنتی ،خواص به لیمو طب سنتی،خواص گیاه به لیمو در طب سنتی،خواص شربت به لیمو در طب سنتی،خواص به لیمو از نظر طب سنتی
خواص به لیمو در طب سنتی
آشنایی با خواص به لیمو در طب سنتی و نوین در بخش مواد غذایی و تغذیه سایت جسارت.امیدواریم این مطلب مورد توجه و عنایت شما سروران گرامی قرار گیرد.Beebrush) نام یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد. درختچه این گیاه ۱،۵ تا ۲ متر است که گاهی بیشتر هم می شود. و دارای برگ های ساده سرنیزه ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی متر با قاعده گره ای و عموماً بصورت دسته های سه تایی در هر گره است. گل آذین انتهایی و بصورت خوشه های باریک، جام گل کوچک و بطور مشخص واجد دو لب، ارغوانی رنگ پریده، میوه هستکی و دارای ۲۱ عدد بذر است. به لیمو حاوی مواد اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که با عفونت مبارزه میکند.اگر شما از مشکلات سوزش سر دل، کلیه و یا صفرا رنج می برید باید قبل از استفاده بادکتر خود مشورت کنید. برای محافظت از مینای دندان های خود ، حداقل نیم ساعت صبر کنید بعد مسواک بزنید. برگ ها و پیکر رویشی این گیاه دارای خاصیت تب بر، مسکن ، ضد نفخ ، کمک کننده به هضم غذا ، آرامش بخش ، رفع درد شکم ، دل پیچه ، رفع تپش قلب و اثر مقوی بر معده دارد و برای رفع دردهای عصبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن در بیماریها بسیار مفید است. از بهلیمو در درمان سوءهاضمه ، نفخ ، سردردهای یکطرفه ، دردهای عصبی ، سرگیجه و رفع صداهای گوش ، رفع خستگی بدن و علایم سرماخوردگی استفاده میگردد. همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی مصرف دارد. اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و حشرهکش بوده ، همچنین در عطرسازی از آن استفاده میشود. چای به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و در تهیه ی انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد. به لیمو یکی از گیاهانی است که امروزه در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی بوفور کشت می گردد.
خواص به لیمو در طب سنتی برای کاهش اضطراب و کاهش وزن
یکی از مهمترین خواص به لیمو خاصیت آرامش بخش و تسکین دهنده اعصاب است. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در به لیمو می تواند بر تعادل هورمونی در بدن تاثیر بگذارد. خاصیت آرام کنندگی به لیمو به خوبی شناخته شده است و برای افرادی که استرس مزمن و مشکلات عصبی دارند توصیه می شود. همچنین به لیمو می تواند باعث سهولت و آرامش ذهن و بدن شود. افرادی که در حال تلاش برای کاهش وزن و لاغری هستند، در کنار رژیم های غذایی دیگر خود دم کرده به لیمو را نیز مصرف نمایند. به لیمو فقط دارای 2 گرم کالری است، همچنین این گیاه، غنی از ترکیبات عالی می باشد که باعث کاهش خوردن در وعده های غذایی دیگر می شود. علاوه بر اینها چای به لیمو طی فرایند های مختلف، موجب سوختن چربی در بدن می شود. در نتیجه این گیاه معطر و پرخاصیت موجب کاهش وزن شما می شود. در حالی که چای اغلب برای کسانی که در رژیم غذایی هستند توصیه می شود، دمنوش به لیمو هم به نظر بسیار موثر می آید. به لیمو تنها ۲ کالری در هر وعده به بدن می دهد و ترکیب غنی از مواد ارگانیک آن روی بدن تاثیرات خوبی می گذارد که باعث می شود ریزه خوری های شما کاهش یابد تا بتوانید با رژیم غذایی خود سازش پیدا کنید.
خواص به لیمو در طب سنتی از نظر طبیعت
طبیعت گیاه به لیمو گرم و خشک است. خواص به لیمو بهطور خلاصه عبارتند از:
کمک به هضم غذا
تقویت سیستم عصبی
درمان تهوع و درد
کاهش علائم نفخ و اسهال
رفع استرس، خستگی و افسردگی
تنظیم متابولیسم و کمک به کاهش وزن
درمان سرماخوردگی و سرفه و آسم
درمان گرفتگی بینی و برونشیت
رفع سرگیجه و تپش قلب
تقویت حافظه، ایجاد آرامش و درمان بیخواب
خواص به لیمو در طب سنتی برای ماهیچه و گوارش
یکی از خاصیت های منحصر به فرد این گیاه محافظت از ماهیچه های بدن است که در چای ها و دمنوش های دیگر این خاصیت کشف نشده است. چای به لیمو به عنوان یک مکمل ورزش نیز محسوب می شود. به همین دلیل مصرف دم کرده به لیمو قبل از تمرینات ورزشی توصیه شده است. از جمله خواص به لیمو خاصیت بهبود و تسکین مسائل و مشکلات مربوط به گوارش است. چای به لیمو دارای خواص آرامش بخش خاصی است که به طور سنتی برای رفع مسائل معده و سوء هاضمه بسیار مفید است. این داروی گیاهی دارای خواص ضد اسپاسم است که به آرام کردن معده و از بین بردن گرفتگی و نفخ و همچنین ناراحتی و مسائل جدی تر دستگاه گوارش کمک می کند.این یکی از ویژگی های منحصر به فرد این گیاه است و چیزی که اغلب در چای ساده پیدا نمی کنید. به گزارش نبض ما، تحقیقات نشان داده است، هنگامی که شما از چای به لیمو به عنوان مکمل ورزشی استفاده می کنید، آنتی اکسیدان بالا باعث کاهش آسیب های بالقوه به ماهیچه ها در طول تمرین می شود. بدون اینکه مانع رشد جسمانی و عضلانی و افزایش استقامت بدن شود.چای به لیمو دارای ویژگی های تسکین دهنده خاصی است که به طور سنتی برای رفع مشکلات معده و سوء هاضمه در بسیاری از فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است.
خواص به لیمو در طب سنتی برای کاهش التهاب
آرتروز و آسیب ها موجب تخریب مفاصل و مشکلات حرکتی می شوند. همینطور که سن بالا می رود و یا زمانی که مجروح می شویم، سخت است که دوباره احساس سلامتی کنیم، چون مفاصل ما در حال استفاده مداوم هستند و به ندرت زمان کافی برای ترمیم می یابند. به لیمو به طور مستقیم با کاهش درد مفاصل و تسکین آن در ارتباط است، همچنین زمان بازسازی برای مفاصل آسیب دیده را سریع تر می کند که در درجه اول به علت عملکرد آنتی اکسیدانی قابل توجه این گیاه است.
خواص به لیمو در طب سنتی برای افزایش ایمنی
استرس اکسیداتیو نتیجه فعالیت و حضور رادیکال های آزاد در سراسر سیستم بدن ما است که سیستم ایمنی بدن را با مشغول کردن و منحرف کردن آن با جهش های سلولی و بیماری های مزمن تضعیف می کند. به گزارش نبض ما، مطالعات، مکمل به لیمو را با کاهش سطح استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت کلی بدن مرتبط می دانند. این نتیجه با مشاهده افزایش قطعی گلبول های سفید، که اولین خط دفاع برای سیستم ایمنی بدن بوده، حاصل شده است.
خواص به لیمو در طب سنتی
بیشتر بخوانید :
با خواص به لیمو برای پوست آشنا شوید + طرز تهیه چای به لیمو
فواید و خواص چای به لیمو و لاغری و کاهش وزن
فواید و خواص به لیمو در بارداری لاغری فشارخون چیست
مضرات و خواص به لیمو چیست برای درمان بیماریها
مضرات و خواص خوردن دمنوش به لیمو و بارداری و شیردهی
- ۹۷/۰۷/۰۸